Najnovšie recenzie zo sekcie Gripy e-cigariet
- Kompaktnosť
- Nastavenia
- TC
- 21700 batéria
- Buble sklo nevojde, max do 25mm atomizer.
Môj prvý mod. Som veľmi spokojný. Display mohol mať viac farieb, napr červenú na používanie večer, v noci - biela veľmi páli do očí. Kontakt + mohol byť hore kvôli vetrakom na kryte.
Potreboval som zohnať menší mod, ktorý by nezaberal veľa miesta po vačkoch a pod. a tiež taký, ktorý aj niečo vydrží. Tento modík spĺňa všetko čo som od neho očakával, je spratný, odolný (celokovový), dobre sa s ním manipuluje a ešte je aj dizajnovo vymakaný - zakúpil som grey-black verziu. Hneď prvé čo si všimnete je kvalita spracovania, ktorá je na vysokej úrovni. Využívam najmä watt režim ale je možnosť aj TC a bypass. Celkom sofistikovane má vymyslený priestor na batériu, kde nemusíte vôbec riešiť adaptér podľa veľkosti a natlačíte tam všetky druhy, len stačí dotiahnuť dekel. V kombinácii s "nerozbitným" a taktiež výborným MTL atíkom kayfun lite (24mm) je radosť vapovať. Skúšal som aj DL atík geekvape Zeus X RTA (25mm) a v pohode sa zmestil (stále tam ostal priestor medzi batériou a atíkom). Tento mod môžem len odporučiť
Pre mňa super do ruky a je tichý.
Lacny a lahky variant.uvidime kolko vydrži.
- Výdrž batérie
- Ľahký
- Pekný
Výborný, doporučuji tento produkt. Za mě maximální spokojenost
funguje ako ma, sympaticky vizualom
dvojbaterkovy MOD za nie velke peniaze
- maly,lahky,splna poziadavky
- ziadne
- Jednoduchý mód
- I když Čína - High end design
- Menší a lehčí než mnohé módy na baterii 18650
- Podarený mod priamo do kapsy
Hneď ako došiel som si ho zamiloval kvôli kompaktnosti, kvalite spracovania a dizajnu.
Vrelo každému odporúčam kto chce aio, ale chce si ho vyskladať z modu a vlastného atíku.
- Jednoduchosť
- Dizajn
- Kompaktné rozmery
- Robustné a pevne spracovanie
- za tú cenu výborne
- Mám pocit, že dosť žerie baterku (oproti zariadeniu, ktoré som mal pred tým)-môže to byť súbejktívne (bol to POD 1400mAh, sem som kúpil batériu 3000mAh a vydrží zhruba rovnako pri potobných Wattoch
Som spokojný.... perfetkne sedí aj vyzerá s atomizérom, ktorý som si vybral (Innokin Ares 2)
- funguje ako ma
- Absolutna spokojnost. Jemne vyssia vaha = vacsia odolnost.
- Stabilny prud
- lahky wape
- funguje aj s velkymi baterkami
Zapinacie tlacitko sem tam prerusi zhavenie. - nieje to velky problem.
- Sa mi strašne páči že nemám magnet, proste perfect
Rihla nabíjanie, fajn dizajn, perfekt material!
Výborný Mód.
- Krásny,ľahký, spoľahlivý no je to paráda vďaka za Vašu radu
- super padne do ruky, krasny dizajn
Ľahsie sa ušpiní ale da sa umyt utierkami na kožu
Je to to co som chcel.
Zobrazujem 101 - 120 zo 257 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...13 Ďalšie »